Bergenskonferansen 2019

Tirsdag 15.januar er det duket for den årlige Bergenskonferansen. Meld deg på i dag!

Høsten 2019 velger vi politikerne som skal styre Bergen frem til 2023.

Hvilken retning vil de peke ut for å utvikle en by som er attraktiv for innbyggerne, for næringslivet, for besøkende – og som ikke minst er bra for klimaet?

Stikkord for Bergenskonferansen 2019 blir som på de fem foregående konferansene: Hvordan skal vi bo, arbeide og reise de neste årene?

Utfordringene er mange. Men det er store muligheter - dersom vi lykkes. Blir spaden satt i jorden for en byarena? Kan Dokken bli det neste store byutviklingsområdet i Bergen? Vil vi klare å bremse byspredningen eller vil barnefamiliene fortsatt flykte fra Bergen?

På Bergenskonferansen vil Veslemøy Tvedt Fredriksen, direktør i Eiendomsmegler Vest, presentere en helt ny undersøkelse om hvor folk helst vil bo.

BKK-sjef Jannicke Hilland lover å kombinere klimaansvar og lønnsom forretning. På Bergenskonferansen forteller hun hvor milliardinvesteringene kommer.

Du vil også få møte to av toppkandidatene fra Arbeiderpartiet og Høyre, Roger Valhammer og Harald Victor Hove.

Men det er begrenset hva lokalpolitikerne kan få til alene. Vil Bergen få drahjelp fra regjeringen? Kommunalminister Monica Mæland vil bli utfordret på hvor det ble av boligpolitikken.

Bergen er en by med mye engasjement, der et vedtak ikke alltid oppfattes som et vedtak. Hva mener sogningen Finn Tokvam om Bergen – omkampenes by?

Velkommen til Bergenskonferansen tirsdag 15. januar 2019

Tid:   Tirsdag 15. januar kl 09:00 - 13:00
Sted: Radisson Blu Hotel Royal på Bryggen

Påmeldingsfrist 14. januar 10.00
Bindende påmelding.

Konferanseavgift kr 950,-

PÅMELDING

En kort presentasjons video


Bergenskonferansen er et samarbeid mellom

ResizedImageWzYwMCwxNTNd Samarbeid mellom



Ledige stillinger

Alle stillinger